wat doet het bouwburo

PLAN: Ruimtelijk concepten met functionele esthetiek

Een ontwerp is een antwoord op een behoefte. Het bouwburo helpt met het formuleren van de behoefte middels het opstellen van een programma van eisen zodat het plan (het ontwerp) daaraan getoetst kan worden.

Het kan zijn dat er al een ontwerp idee ligt waar het bouwburo kan helpen het idee op te werken tot dat bouwklaar is. De frisse creatieve blik van Pieter Duvekot kan vaak verrassende kansen aan het idee toevoegen.

Voor kleinere ontwerpvragen kun je bij het bouwburo rekenen op zorgvuldig ontworpen details.

Het bouwburo verzorgt vergunningstekeningen en dient de aanvraag in als dat voor het project nodig blijkt. Als er al een ontwerp ligt kan het bouwburo bij de vergunning aanvraag ingehuurd worden.

AANPAK: Vaste prijs, vaste oplevering, geen verrassingen

Afspraak is afspraak! Omdat je je plan bij het bouwburo met de maker tot in de puntjes hebt doorgenomen zijn er aan het eind geen verrassingen. Het bouwburo pakt zelf aan en heeft een netwerk van specialisten die per project komen meewerken.

Zorgeloos (ver)bouwen

Het bouwburo neemt het aanpakken van het project uit handen. Dit betekend dat de aanbesteding aan externe uitvoerders, de planning, uitvoering, oplevering en de financiële controle op o.a. meer en minder werk en stelposten in goede handen is.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Pieter Duvekot
bel 0624 605 204
of stuur een email

lees meer over het bouwburo :

wat is het bouwburo   –   wat kost het bouwburo   –   wie is het bouwburo   –   projecten